Om mig


Så roligt att du hittat hit! Välkommen!

Helena heter jag och den här bloggen handlar om min tillvaro i huset på landet och sådant jag tycker gör livet underbart - naturen, hundar, återbruk, loppis, blommor, trädgård, lantlig inredning och det vackra i detaljerna. Bloggens namn Life by ScienceHelena valdes för att mycket i mitt liv handlar om natur och naturvetenskap på många olika sätt, från det lilla till det stora.

Jag älskar gamla föremål, loppisar och lantlig stil. Det är också ett sätt att tänka hållbart och speglas i min lantliga inredning. Huset är till största delen inrett med återbruk och loppis. Hela mitt liv har jag tänkt i tanken återbruk. Från början ett sätt att spara på miljön. Idag också ett sätt att tänka kreativt utifrån det man har. Ett hållbart förhållningssätt.

Kring min egen livsstil försöker jag också tänka hållbart. Det känns viktigt, både vad jag äter och hur jag förhåller mig till naturen, min omgivning och det vackra som finns runt om mig. Eftertanke och reflektioner ger med tiden livets visdom. Flera av de områden jag bloggar om handlar om eftertanke. Mina reflektioner om livet, naturen och tillvaron på landet - i stort och smått i bild.

Jag hoppas att du kommer att trivas här. Välkommen till Life by ScienceHelena!